Privé-lessen & personal training

Privélessen

Vind je sporten in een (grote) groep niet prettig? Heb je graag wat extra aandacht? En heb je tijd in de ochtenduren? Dan kun je kiezen voor privélessen. Voor alle budosporten verzorgt Elhatri privélessen; in een groep van maximaal 4 personen. Liever één op één trainen? Dan staat de personal trainer voor je klaar.

Door de individuele begeleiding kan de privéles op jouw behoefte worden afgestemd. De lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Samen met je leraar werk je aan je persoonlijke doelen, in je eigen tempo.

Personal trainer

Nederlanders bewegen te weinig. 70% van de mensen wíl wel meer bewegen, maar weet niet hoe of heeft meer motivatie nodig. Een personal trainer helpt je veilig, effectief en individueel bij het bereiken van je eigen specifieke doelen en wensen. Of het nu gaat om afslanken, conditieverbetering, technieken aanleren, zelfverdediging, lenigheid, weerbaarheid, spieropbouw, krachttoename, sportprestaties verbeteren, lichaamshouding verbeteren, stress management, fitheid, revalidatie, preventie of gezondheid in algemene zin; samen werk je aan de door jou gekozen doelen.

Een personal trainer is niet alleen een trainer, maar ook een coach die je inspireert, motiveert en stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen. Bovendien worden de trainingen gepland op dagen en tijden die het jou het beste uitkomen. Maximale aandacht voor een maximaal resultaat!