Programma GO!

Het Go! programma is exclusief ontwikkeld door een team van bewegingswetenschappers, inspanningsfysiologen, fitnesstrainers en diëtisten. Go! staat voor een effectieve combinatie van eten en trainen met weerstanden. U gebruikt hierbij de kracht van uw eigen lichaam om 24 uur per dag vet te verbranden. En dat is te zien! Met Go! is twee keer per week trainen met gewichten voldoende. Hierbij krijgt u begeleiding van een Go! instructeur in ons fitnesscentrum.

Het bijpassende voedingsschema is goed in het dagelijkse leven in te passen. Honger is niet nodig: u kunt gewoon eten tot u genoeg hebt.

voeding_en_trainingsboekje

Go! stelt haalbare doelen en biedt een verantwoord en uiterst effectief programma. Met als resultaat een blijvend slanker, fitter en energieker lichaam.

Het programma is opgedeeld in vier periodes van twaalf weken. Elke periode omvat weer een nieuwe serie oefeningen en specifieke richtlijnen op het gebied van eten.

Al na twaalf weken zijn de eerste resultaten zichtbaar. U ziet en voelt dus al snel waar u het voor doet. Het is gebleken dat 6 kg vetverlies in deze periode voor alle deelnemers een realistisch doel is. Tijdens het programma worden uw vorderingen nauwkeurig bijgehouden, zoals uw lichaamsgewicht, omvang taille, vetpercentage en vetmassa. Elke periode meten we opnieuw, zodat u steeds weer ziet hoeveel resultaat u al hebt geboekt.