Workshops

Workshops die wakker schudden…

Verslechterde sfeer. Gebrek aan samenwerking. Competentiestrijd. Welke uitdagingen komt ú zoal tegen op de werkvloer? Doorbreek de geijkte routines. Schud de boel wakker en deel een verrassende stoot uit. Trakteer uw medewerkers op een pittige, transformerende workshop van Sportcentrum Elhatri.

Versterk de teamgeest

Elhatri onderschrijft de Budo-filosofie, die stelt dat het beoefenen van de gevechtskunsten de persoonlijke ontwikkeling bevordert (zelfdiscipline, respect, integriteit). Voor bedrijven en organisaties een uitstekende manier om de teamgeest te versterken. De weerbaarheid te verhogen van individuele medewerkers. Het personeel te laten oefenen in het omgaan met intimidaties en escalaties.

Thuis in Oosterse sporten

Elhatri is thuis in de meest voorkomende Oosterse vecht- en zelfverdedigingssporten: van judo en karate tot jiu-jitsu en thai-boksen. Deze sporten staan niet op zichzelf, maar hebben hun uitwerking op verschillende niveaus. Wie leert zichzelf te verdedigen, zal ervaren dat tegelijk met de fysieke weerbaarheid de mentale weerbaarheid verbetert. Het gevoel van veiligheid neemt toe evenals de stressbestendigheid.