Personal training

 Begin je werkdag met een kickstart!

Personal training bij Sportcentrum Elhatri betekent: maximale persoonlijke aandacht tegen uiterst vriendelijke tarieven. Lekker intensief sporten in de ochtend- of vroege middaguren onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Keuze uit karate, thaiboksen en fitness. Alleen of in een klein gezelschap van maximaal vier personen. Op een vaste dag en een vaste tijd. Begin je werkdag met een kickstart!

bedrijf2

Je traint méér dan je spieren

Personal training is een effectieve en resultaatgerichte manier om zelf geformuleerde doelen te bereiken én op peil te houden. Of het nu gaat om afslanken, conditie versterken, weerbaarheid bevorderen of lichaamshouding verbeteren: samen werken we naar het door jou gekozen doel! Dus een personal trainer is ook een coach, die je inspireert, motiveert en stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen.

Lees meer over Personal training.

Met voordeel fitnessen

Fitnessen met hoge korting? Sportcentrum Elhatri is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Dat biedt werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid om met gemiddeld 50 procent voordeel te fitnessen. Pak die kans!

Lees meer over het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

bedrijf1