Bedrijfsuitjes

Actieve bedrijfsuitjes waarbij iedereen mag ‘uitdelen’

Geachte heer/mevrouw,
Toe aan een totaal ander bedrijfsuitje dan gewoonlijk? Trakteer uw medewerkers op een actieve ochtend, middag of avond bij Sportcentrum Elhatri. Gegarandeerd verfrissend en uitdagend. Educatief én fun!

Menu op maat

Samen met uw collega’s de bokshandschoenen oppakken. Dat is andere koek! Vertel ons waar uw voorkeur of interesse naar uitgaat. Van judo en karate tot jiu-jitsu en thai-boksen: Elhatri is thuis in de populaire en minder bekende Oosterse vecht- en zelfverdedigingssporten. In overleg stellen we een programma op maat samen. Bijvoorbeeld: een pittige workshop thai-boksen. Gevolgd door een spectaculaire demonstratie karate. Als ‘cooling down’ een uitgebalanceerde meditatie.

Aanstekelijke happening

Of u nu kiest voor een workshop zelfverdediging of een clinic in ‘martial arts’: het plezier en het actief bezig zijn met elkaar staat voorop. Daarnaast is het stoeien en sparren met collega’s bevorderlijk voor de teamgeest en het onderlinge respect. Het mes snijdt aan meer kanten.

Meer dan alleen fun

Wilt u dat uw team beter leert samenwerken, beter leert communiceren of wilt u uw werknemers persoonlijk en professioneel laten groeien. Elhatri verzorgt samen met een professionele trainer een programma toegesneden op de problematiek in uw team of organisatie. ‘Het gevecht’ is de  metafoor voor de manier waarop deelnemers in het dagelijks leven in contact treden met zichzelf en hun omgeving. Op een sportieve en speelse manier worden vastzittende patronen blootgelegd en worden er alternatieve strategieën aangereikt om nieuwe oplossingen te vinden. Een dynamisch en verhelderend en programma wat uw team een nieuwe boost geeft!

Gediplomeerd en gecertificeerd

Wat u verder over ons moet weten? De gediplomeerde instructeurs onder leiding van Sensei El Hatri (6edan karate) staan garant voor een aanstekelijke happening. Ons Fight Right Keurmerk (FRK) is uw waarborg dat club en trainers verantwoord, pedagogisch en veilig omgaan met vechtsport. En de tarieven? Die zullen u alleszins meevallen.

Voor meer informatie bezoekt u onze website, onze Facebookpagina of kunt u ons bellen of mailen. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze sportschool!