Bedrijven

Wat Sportcentrum Elhatri bedrijven zoal te bieden heeft…

Workshops die wakker schudden…

Wrijvingen. Niet optimaal functioneren. Iedere werkvloer heeft zijn knelpunten. Sportcentrum Elhatri biedt verrassende workshops voor bedrijven en organisaties die willen investeren in alerte en weerbare medewerkers, die met plezier werken én samenwerken.

Personal training: de kickstart van je werkdag!

Personal training bij Elhatri betekent: maximale persoonlijke aandacht tegen uiterst vriendelijke tarieven. Lekker intensief sporten in de ochtenduren onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Keuze uit karate, thaiboksen en fitness. Alleen of in een klein gezelschap van maximaal vier personen. Vaste dag, vaste tijd.

Bedrijfsuitjes waarbij iedereen mag uitdelen

Een bedrijfsuitje met klemmen, worpen en traptechnieken op het menu. Dat is nog eens verfrissend, uitdagend en fun! Of u nu kiest voor een workshop zelfverdediging of een clinic in ‘martial arts’: de gediplomeerde instructeurs onder leiding van Sensei Elhatri (6e dan karate) bereiden u een programma op maat.

Sporten met korting van ‘de baas’

Lekker in je vel zitten is nodig om goed te presteren op het werk. Maar omdat een categorie mensen niet gemakkelijk uit zichzelf gaat bewegen en sporten, nemen steeds meer bedrijven zelf het voortouw. Door het aanbieden van fitness tegen gereduceerd tarief via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Sportcentrum Elhatri is hierbij aangesloten.